Select Page
  • Forma de pagament?

Els preus mostrats inclouen el IVA però no el cost del lliurament.
Pagament online amb tarjeta de crèdit (VISA, MASTERCARD) o PayPal (afegit de 1,5€ per taxes).
Pagament via transferencia bancaria posant-se prèviament en contacte amb nosaltres per email a info@pastissets.com, indicant quina seria la seva comanda.

  • Quan costa el lliurament?

L’enviament nacional costa 6.99€ (IVA inclós) i 5.99€ (IVA inclós) a tota Catalunya. Amb la compra de 8 productes o més, l’enviament és gratuït. No se li afegirà cost d’enviament a les ofertes de la web que especifiquin l’enviament gratuït.

  • Quin és el termini d’entrega?

En condicions normals les comandes rebudes tindran un termini d’entrega màxim de 5 dies(sense incloure dies festius) ja sigui a Catalunya com a arreu d’Espanya (llevat de Ceuta, Melilla, Illes Canaries i Illes Balears). Els lliurament es faran de dilluns a dimecres.

  • Quina és la disponibilitat dels productes?

En principi, tots els productes de la nostra botiga estan disponibles, a menys que es mostrin com a “Sense stock” a la fitxa del producte. Donada la naturalesa artesana i complexitat d’elaboració, molts dels nostres productes tenen una producció limitada. En el cas que s’esgotessin les existències dels productes ens encarregaríem de proveir de nou els productes mínim 1 cop per setmana. Si el producte es trobés fora de temporada s’especificaria directament en la fitxa del producte.

  • Com s’envien els productes?

Per garantir un lliurament exemplar,  treballem amb Nacex, MRW i Correos Express ,empreses transportistes que garanteixen l’arribada de la comanda en perfecte estat fins al destinatari. En el cas de que es desitgi fer comandes de grans quantitats (o superior a 100kg), voldríem que es posessin en contacte amb nosaltres a info@pastissets.com.En aquest cas treballaríem exclusivament amb transportistes especialitzats amb transports de gran càrrega.